» Laptop
Het leven is duur en veel mensen klagen dat sinds de euro alles nog duurder is geworden. Toch zijn er in de wereld erg verdrietige verhalen van mensen die in pure armoede leven. Mensen waar niemand naar omkijkt en waar niemand voor zorgt. Mensen die leven als dieren zonder electriciteit en goede voorzieningen.

Je kunt natuurlijk denken 'sja, is ver weg en wat kan ik eraan doen?' Kijk eens op de volgende website en besef dat alle kleine beetjes hulp juist veel worden om hulp te bieden.

http://www.dorcas.net/granny.html

Omdat wij ook iets extra's willen storten om deze mensen te ondersteunen vragen wij of je een smsje stuurt, de opbrengst zal dus ten goede komen van deze stichting. En om toch ook iets moois weg te kunnen geven aan degene die hier aan meedoen, verloten wij onder alle sms-ers van deze actie een prachtige laptop!!

Dank je wel voor je steun, veel mensen zullen er blij mee zijn. En laten we eerlijk zijn wat is 1,10 aan een smsje nu voor jou?

Sms ARMOEDE en daarna je naam naar nummer 3663. Je ontvangt 1 retoursms als bevestiging van je sms.

Deze actie loopt altijd. De winnaar van de laptop krijgt automatisch bericht van ons en het komt ook op de site te staan onder 'WINNAARS'.

Succes!!
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

contact

afspraak

kado express

mijn gedachten

adverteer-gratis

advertentieberichten

linkjelink

partyfeestplaza

moerstaal

champagne ontbijt

feestpagina

hot 100

ballon verrassing

knuffelkaarten

echt wel lekker

echt wel geil

liefde startkabel

infoberichten

overzicht


Gratis website teller Copyright 2002-2019